Gå til hovedindhold
Høringer

Høring: Afgræsningsnotat om miljøvurderingsnotat af fjernevarmeprojektet i Dragør og Tårnby

Bygge- og Ejendomsudvalget i Tårnby Kommune har godkendt udkast til afgrænsningsnotat om indholdet til den miljøkonsekvensrapport, som skal laves som en del af miljøvurderingen af fjernvarmeprojektet. Høringsfrist er onsdag den 2. oktober 2024.

Indhold

    Som en del af miljøvurderingsprocessen afholder Tårnby Kommune en offentlig høring. I høringsperioden kan borgere, berørte parter, interesseorganisationer og øvrige myndigheder komme med forslag til, hvad de ønsker undersøgt i miljøvurderingen af fjernvarmeprojektet. Svar fra høringen bliver indarbejdet i afgrænsningsnotatet efter høringen. Tårnby Kommune afgiver på baggrund af høringen en endelig udtalelse om emnerne for indholdet af den samlede miljøkonsekvensrapport.

    Frist for høring

    Høringsperioden løber fra onsdag den 18. september 2024 til og med onsdag den 2. oktober 2024. Du kan sende bemærkninger og ændringsforslag til Center for By, Miljø og Klima i Tårnby Kommune på miljo@taarnby.dk eller som Digital Post. Høringssvar skal være modtaget af Tårnby Kommune inden høringsfristens udløb.

    Del af det forpligtende samarbejde

    Det er Tårnby Kommune, der laver høringen, da natur og miljø er en del af det forpligtende samarbejde.

    Læs mere om det forpligtende samarbejde

    Læs udkastet til afgrænsningsnotatet

    Kontakt

    Tårnby Kommune - Miljø

    Forpligtende samarbejde
    Du skal kontakte Tårnby Kommune, fordi dette område er en del af det forpligtende samarbejde.

    Telefon: 32 47 11 11