Gå til hovedindhold
Høringer

Fornyet høring: Miljøscreening af forslag til tillæg til Kommuneplan 2022

Den 13. maj 2024 blev forslag til et kommuneplantillæg blev sendt i offentlig høring med screening for krav om miljøvurdering. Miljøscreeningen sendes nu i en fornyet høring, fordi der er fundet fejl i tidligere miljøscreening. Høringsfrist er tirsdag den 5. november 2024.

Indhold

    Høring

    Dragør Kommune foretager en fornyet høring af miljøvurderingsscreening for forslag til kommuneplantillæg 3 på adressen Kavlebodvej 250, 2971 Dragør.

    Høringsperioden løber fra tirsdag den 5. oktober 2024 til og med tirsdag den 5. november 2024. Du kan sende bemærkninger til miljøscreeningen til den digitale postkasse for Center for Plan, Teknik og Erhverv. Skriv gerne ”Høringssvar til miljøscreening” i emnefeltet.

    Miljøvurdering

    Kommunen blev gjort opmærksom på, at miljøvurderingsscreeningen var fejlbehæftet. Der er derfor foretaget en ny screening. Screeningen finder fortsat, at forslaget til kommuneplantillæg ikke er omfattet af krav om miljøvurdering. Du kan læse mere om kommunens vurdering i miljøvurderingsscreeningsskemaet.

    Du kan klage over beslutning om, at der ikke skal foretages en miljøvurdering. Se nærmere om, hvordan du gør i klagevejledningen nedenfor.