Gå til hovedindhold
Nyheder

Vestgrønningen spærres tirsdag den 15. oktober 2024 pga. filmoptagelse

Et stykke af Vestgrønningen bliver spærret for al trafik i begge retninger kl. 9.30-10.30 på tirsdag den 15. oktober 2024. Vi beklager eventuelle gener og takker for forståelsen.

08. okt. 2024

Indhold

    Danmarks Radio skal optage en scene til ”Heksejagten”, som er en sidehistorie til årets julekalender ”Tidsrejsen 2”, som er optaget i Dragør Gamle By. Optagelserne foregår på selve vejbanen, og det er derfor nødvendigt at lukke for trafikken.

    Busser og parkeringspladser påvirkes også

    Mens Vestgrønningen mellem Rønne Allé og Kirkevej er spærret, er der gule skilte, der viser hvilken vej du skal køre i stedet. Busser bliver også omdirigeret og afgår fra Rønne Allé i stedet for Dragør Stationsplads.

    Der er parkeringsforbud på strækningen markeret med rødt på nedenstående kort (mellem Vognmandsgade og Von Ostensgade) fra kl. 7.30 til kl. 13. Du kan klikke på kortet for at åbne det.

    Beskrivelse af omdirigeringen

    Bilister i sydlig retning til Vestgrønningen skal gøre ad Kongevejen, Toldergade, Strandlinien og Rønne Alle.

    Bilister i nordlig retning fra Søndre Strandvej eller gamle by og havn til Vestgrønningen skal køre uden om byen via Søndre Strandvej, Krudttårnsvej, Møllevej og Hartkornsvej til Kirkevej.