Gå til hovedindhold
Nyheder
Kultur og fritid

Aktiv Leg i efterårsferien 2024

Kom til 5 dage med leg, spil, sport og fuld fart på i Hollænderhallen, Halvejen 3, Dragør. Det er gratis. Fra mandag den 14. til fredag den 18. oktober 2024 fra kl. 9 til 14 og om onsdagen helt til kl. 21. Dragør Svømmehal har åbent på normale vilkår.

04. okt. 2024

Indhold

    Tag gerne bedsteforældre med

    Hele 5 dage med leg, spil og fuld fart på i idrætshallen. Du kan hoppe, springe, lege, spille hockey, fodbold, badminton, bordtennis og meget mere...

    Tag mormor/morfar, bedsteforældre, institutionen, mor og far eller din lege-onkel med til et par hyggelige timer i Hollænderhallens idrætshal.

    Det er gratis at deltage i AKTIV LEG i idrætshallen.

    Aktiviteterne benyttes på eget ansvar.

    Dragør Svømmehal har åbent som normalt. Læs mere åbningstider og billetpriser på svømmehallens hjemmeside.

    Parkeringsforhold

    Vi får lagt ny asfalt på hele parkeringspladsen ud for Hollænderhallen i løbet af efterårsferien. Det er derfor ikke muligt at parkere på parkeringspladsen.

    Vi henviser til, at du parkerer andet sted. Det kan for eksempel være på rådhusets parkeringsplads, Kirkevej 7 eller Store Magleby Skoles parkeringsplads, Kirkevej 8 – alternativt langs forlængelsen af Rytterager.

    Vi beklager de gener det kan give og takker for tålmodigheden. Det bliver godt med den nye asfalt.

    For klubber og foreninger

    I efterårsferien holder Hollænderhallen generelt åbent som sædvanligt. Nogle klubber og foreninger kan dog være berørt af Aktiv Leg-arrangementet. 

    Baneafsnit B (banerne 5 til 8) vil for eksempel være spærret mandag til og med torsdag i uge 42 for klubaktiviteter – og alle banerne om onsdagen.

    Berørte klubber og foreninger har fået særskilt besked.