Gå til hovedindhold
Afgørelser

Afgørelse: Tidsbegrænset tilladelse til containere

Dragør Kommune har torsdag den 17. oktober 2024 meddelt landzonetilladelse til opstilling af containere til oplag på ejendommen Hovedgaden 29, 2791 Dragør. Der er frist for klage til og med onsdag den 13. november 2024.

Indhold

    Tilladelsen er meddelt i henhold til planlovens § 35, stk. 1.

    Afgørelse

    Dragør Kommune meddeler hermed landzonetilladelse til opstilling af containere til oplag i henhold til planlovens § 35, stk. 1. Tilladelsen er tidsbegrænset til tre år regnet fra den 17. oktober 2024.

    Landzonetilladelsen gives på grundlag af oplysningerne i ansøgningen, herunder supplerende oplysninger, tegninger og kortbilag.

    Sagsfremstilling

    Ansøgningen omhandler at ejendommen ønskes anvendt til kombineret bolig og erhverv, herunder mulighed for oplag i container på grunden. Det udendørs oplag i containere skal holdes inden for et byggefelt på max. 149 m2 og i en max højde på 2,8 m fra naturligt terræn, hvilket svarer til omkring 10 stk. containere.

    Du kan klage over tilladelsen

    Tilladelsen kan påklages af enhver med retlig interesse. Klager over afgørelser behandles af Planklagenævnet. Du klager via klageportalen, som du finder via borger.dk eller virk.dk.

    Du logger på klageportalen med MitID. I klageportalen sendes din klage automatisk til Dragør Kommune.

    Klager over afgørelser skal være tilgængelige i klageportalen for Dragør Kommune, inden fire uger fra den 17. oktober 2024, hvor afgørelsen er offentligt bekendtgjort på kommunens hjemmeside.

    Planklagenævnet afviser din klage, hvis du sender den uden om klageportalen, medmindre du forinden er blevet fritaget for brug af klageportalen. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til Planklagenævnet. Nævnet afgør herefter, om du kan fritages for at bruge klageportalen.

    Når du klager, skal du betale et klagegebyr. Gebyret er på 900 kr. for privatpersoner og 1.800 kr. for virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder. Klagegebyret opkræves af Planklagenævnet i forbindelse med oprettelsen af klagen i klageportalen.

    Du kan finde yderligere information på Planklagenævnets hjemmeside.

    Landzonetilladelsen må ikke udnyttes, før klagefristen er udløbet.

    Nærmere oplysninger

    Nærmere oplysninger om tilladelsen kan fås ved henvendelse til Dragør Kommune - se nedenfor.  

    Kontakt

    Plan og Byg

    Telefontid:
    Mandag-onsdag: 10-14
    Torsdag: 10-16:30
    Fredag: 10-13

    Telefon: 32 89 03 20