Gå til hovedindhold
Nyheder
Varmeforsyning

Informationsmøde om fjernvarme

Er du interesseret i fjernvarme som boligopvarmning? Eller er du stadig i tvivl? Så er du velkommen til at deltage i informationsmøde om fjernvarme i Dragør onsdag den 17. april 2024 kl. 19-20.30. Frist for tilmelding er søndag den 14. april 2024. Opdateret fredag den 12. april kl 12.35 med lukket for tilmeldinger.

25. mar. 2024

Indhold

    Naturgas til opvarmning af vores boliger i Danmark skal udfases. Det har ført til en beslutning om at rulle fjernvarme ud i Dragør Kommune. Godt 70 procent af kommunens husstande har vist interesse for at få fjernevarme som kilde til opvarmning af deres boliger.

    Dragør Kommune inviterer nu alle interesserede borgere til informationsmøde om fjernvarme. Her får du lejlighed til at møde Tårnby Forsyning, Dragør Fjernvarme og CTR (Centralkommunernes Transmissionsselskab I/S), som leverer fjernvarme til både Tårnby og Dragør.

    Sammen vil vi gerne fortælle om den fjernvarme, som er på vej til Dragør Kommune, og du vil få mere viden om, hvordan det hele kommer til at foregå.

    Hvor og hvornår?

    Onsdag den 17. april 2024 kl. 19-20.30 i Hollænderhallen, Halvejen 3, 2791 Dragør.

    Program

    Kl. 19 Velkommen ved Kenneth Gøtterup, borgmester

    • Hvor kommer varmen fra, og hvorfor satser vi så meget på fjernvarme? Ved Jan Hindsbo, vicedirektør i CTR
    • Kunderejsen – tidsplan og hvordan? Ved Raymond Skaarup, administrerende direktør i Tårnby Forsyning, Dragør Fjernvarme

    Kl. 20 Spørgsmål fra salen

    Kl. 20.30 Tak for i dag ved Kenneth Gøtterup

    Tilmelding

    Tilmeldingen er lukket fredag den 12. april 2024 kl 12.35 fordi der ikke er plads til flere deltagere. Læs mere i nyheden.

    Optagelse på video

    Informationsmødet vil blive optaget på video, så det senere vil være muligt at se eller gense mødet på vores hjemmeside på dragoer.dk/varmeforsyning.

    Bemærk: Der vil blive taget foto til eventuel offentliggørelse i pressen og på dragoer.dk – gør venligst fotografen opmærksom, hvis du ikke ønsker at medvirke til det.

    Varmeforsyning i Dragør Kommune

    Følg med i Dragør Kommunes arbejde med fremtidens varmeforsyning, udrulning af fjernvarme og få svar på ofte stillede spørgsmål.

    Kontakt

    Tårnby Forsyning

    Gemmas Alle 39
    2770 Kastrup

    Telefon: 32 46 20 30 (Tast 1 for fjernvarme)

    E-mail: fjernvarme@taarnbyforsyning.dk Databeskyttelse: Du bør undgå at sende cpr.nr. og andre fortrolige oplysninger i almindelige e-mails.

    Tårnby Forsynings hjemmeside