Gå til hovedindhold
Nyheder

Dragør Havn – ny hjemmeside

God og imødekommende formidling med vindkort og relevant serviceinformation er nøgleord bag Dragør Havns nye hjemmeside. Du finder den på webadressen dragoer.dk/havn

21. mar. 2024

Indhold

    Forårsblomsterne pibler frem. Påsken står lige om lidt for døren. Og det kribler i fingrene hos havnefogeden for at få bådene i vandet efter en lang og våd vinter.

    Dragør Havn er i fuld gang med at gøre sig klar til en ny sæson og glæder sig til at byde gamle kendinge og nye gæster velkommen til et maritimt liv og glade dage på havnen.

    Efter et år på posten

    Finn Frigast Larsen, som den 1. april har været havnefoged et år i Dragør Havn, er meget forventningsfuld:

    ”Det er dog ikke kun bådene og havnen, som i år får en overhaling og gøres klar til den nye sæson. Vi er også klar med en helt ny hjemmeside til Dragør Havn.”

    Han fortsætter: ”Det ligger både kommunen og havnen meget på sinde, at vi har øje for den gode kommunikation med borgerne og vores gæster og brugere af havnen. Derfor er jeg også rigtig glad for den nye hjemmeside, som for mig fremstår moderne, imødekommende og med relevant serviceinformation.”

    Dragoer.dk/havn

    Du finder den nye hjemmeside på webadressen dragoer.dk/havn – eller du kan google den frem.

    Hvis du plejer at have den gamle hjemmeside som en favorit eller bogmærke/’book mark’, kan du med fordel slette den og oprette en ny favorit i din browser. 

    Men bare rolig - du bliver automatisk omdirigeret til den nye hjemmeside fra den gamle hjemmesideadresse.

    Hjemmesiden har også en engelsk version og forventningen er, at der kommer en tysk indgang inden sommer.

    ”Tag vel imod den! Og vi lytter meget gerne til både ris og ros. Måske er der noget, vi har overset,” slutter Finn Frigast Larsen.