Skip navigationen

Ekstra borgersamling om delkyststrækning Søvang

Mange var interesseret i at deltage i Borgersamling om kystbeskyttelse af delstrækningen Søvang. Så mange, at der desværre ikke var plads til alle i Sølyst Børnehus i Søvang og flere derfor måtte gå forgæves. Det forsøger vi nu at råde bod på med invitation til en ekstra borgersamling onsdag den 5. februar 2020 i Hollænderhallen, 1. sal.

Nyhed
Anbefal denne nyhed:
Luftfoto

Dragør Kommune har i de seneste to dage afholdt borgersamlinger om kystbeskyttelse af Dragør på delstrækningerne fra Søvang til Kongelunden og for Søvang. Det er sket som en tidlig inddragelse og dialog med borgerne, inden tre professionelle rådgiverhold i konkurrence skal komme med deres bud på kystbeskyttelse og udviklingsplan for beskyttelse af kommunens i alt 13 km kyststrækning.

Ved borgersamlingen om delstrækningen Søvang til Kongelunden deltog ca. 35 borgere og ved borgersamlingen om delstrækningen Søvang viste mere end ca. 130 borgere interesse for at deltage. Det var desværre for mange til, at man kunne være i Sølyst Børnehave, som dannede rammen for borgersamlingen.

Projektleder Hanna Rehling siger: "Der er en overvældende interesse, som vi er meget glade for. Kystbeskyttelse er virkelig noget, som interesserer borgerne. Derfor var vi også kede af, at der ikke var plads til alle. Vi havde netop valgt en lokal adresse - Sølyst Børnehave - for at gøre det nemt for borgerne og for være i lokalområdet. Vi lovede i stedet for at finde en hurtigt dato for en ekstra borgersamling."

Ekstra Borgersamling - hvornår og hvor

Borgere med interesse i kyststrækningen Søvang er inviteret til at deltage i borgersamling onsdag den 5. februar 2020 klokken 19 til 21.

Stedet er: Hollænderhallen, Halvejen 3 i mødelokalet på 1. sal. Der er plads til de første 100 borgere.

Kl. 19.00 Velkommen, introduktion til aftenens møde og status for arbejdet med kystbeskyttelsesprojektet ved Dragør Kommune
Kl. 19.20 Oplæg om kystens kvaliteter og udfordringer ved Dragør Kommune
Kl. 19.40 Dialog og spørgsmål
Kl. 20.10 Indsamling af viden om kysten der, hvor du bor – hvad er de særlige kvaliteter, og hvilke idéer og ønsker har du til udviklingen af kysten i forbindelse med kystbeskyttelsesprojektet?
Kl. 20.40 Information om den videre proces – og tak for i aften ved Dragør Kommune

Giv din mening til kende

Allerede nu og frem til den 20. februar 2020 kan du give din mening til kende. Skriv den ned via det lille spørgeskema. Du kan udfylde det flere gange, hvis du har mere på hjertet. Det er anonymt at deltage, men vi beder dig oplyse den vej, du bor på. Følg linket:

Link til bit.ly/robustkystkommune