Skip navigationen

Dragør søger ny direktør

Danmarks måske mest engagerede lokalsamfund søger en direktør, der vil være med til at skabe en helt ny direktion. Har du en solid ledelseserfaring og et bredt kendskab til de kommunale opgaver? Og vil du være med til at udvikle velfærd sammen med 1.100 dygtige medarbejdere og 14.000 engagerede borgere? Så søg stillingen som direktør i Dragør Kommune.

Dragør Kommune er ved at sammensætte en helt ny direktion med en kommunaldirektør og to direktører. Direktionen arbejder som en enhedsdirektion, og direktionen fungerer som nærmeste rådgiver for den politiske ledelse og som øverste administrative ledelse af den kommunale organisation. Når direktionen er fuldtallig, aftales opgave- og ansvarsfordelingen i direktionen. Vi forudsætter derfor, at du er fleksibel og motiveret for at lede forskellige områder – også områder, der måske er nye for dig.

Som direktør i Dragør skal du evne det strategiske perspektiv og samtidig kunne lede tæt på, og du skal være motiveret af det nære samspil med engagerede og ressourcestærke borgere. Du er en erfaren rådgiver for den politiske ledelse, og som person er du robust med et godt humør. Du er uformel, tillidsvækkende og engagerende i din ledelse, og du har rigtig gode relationelle og kommunikative kompetencer.

Dragør Kommune tilbyder kontraktansættelse, og lønniveauet er her ca. kr. 78.000 pr. måned inkl. tillæg og ekskl. pension.

Se en uddybende job- og personprofil på www.genitor.dk og find information om kommunen på www.dragoer.dk. Spørgsmål kan stilles til borgmester Eik Dahl Bidstrup, Dragør Kommune, tlf. 3010 1078, direktør Asger Villemoes Nielsen, Dragør Kommune, tlf. 5157 7774 eller til partner i Genitor Henning Meldgaard Nielsen, tlf. 3141 0563.

Du kan søge stillingen via Genitors hjemmeside www.genitor.dk. Ansøgningsfristen er den 24. november 2019.