Skip navigationen

Genbrugspladsen

Reglerne gælder for alle virksomheder, herunder forretninger, kontorer og landbrug.

Nye regler for erhvervskunder på genbrugspladserne

Fra den 1. januar 2012 gælder der nye regler for virksomheders brug af genbrugspladser.

Det betyder, at de virksomheder, der ønsker at aflevere affald på Amager Ressource Centers genbrugspladser, skal tilmelde sig for at få adgang på genbrugspladserne.

Tilmelding

Virksomhederne kan tilmelde sig på Amager Ressource Center. 

Adgang til genbrugspladsen i 2013 – valget er nu dit

Fra 1. januar 2013 er der ændret betalingssystem og priser for aflevering af erhvervsaffald til genbrug på alle ARCs genbrugspladser.

Derfor skal alle virksomheder før første besøg på genbrugspladsen i 2013 oprette en ny virksomhedsprofil. Oprettelsen af virksomhedsprofilen er gratis.

Oprettelsen gælder uanset om din virksomhed er tilmeldt ARCs nuværende virksomhedskonto eller om du er ny erhvervskunde på vores genbrugspladser.

I skal oprette virksomheden via ARC’s hjemmeside.Ved tilmeldingen får jeres virksomhed adgang til alle genbrugspladserne i ARC’s opland fra 1. januar 2013.

I kan derefter vælge enten at betale per gang I benytter genbrugspladsen, eller I kan tilmelde jer en abonnementsordning. Priserne kan du finde her.

I kortet kan du finde genbrugspladsens placering og du kan også finde placeringen af diverse containere til affaldssortering. 

Kontakt

Plan og Teknik - sekretariat

pt@dragoer.dk